A DML Európa KFT.-t 2008-ban azzal a céllal alapítottuk, hogy egy teljesen új technológiára alapozott és kifejlesztett indukciós fényforrásnak a magyar és az európai piacra történő bevezetésében közreműködjünk.
Nikola Tesla találmányára alapozva kínai fejlesztőknek 2001-re sikerült a DML indukciós fényforrásokat előállítani. Mára már milliós nagyságrendben gyártják és forgalmazzák ezeket az energiatakarékos, hosszú élettartamú fényforrásokat. A Kínai olimpia fényeit, világítástechnikai látványelemit az indukciós fényforrások alkalmazásával emelték magas szintre.

Vállalkozásunk alapvető céljának tűzte ki, hogy a magyar közvilágítás és ipari világításban használt fényforrások közé a legkorszerűbb technikát felhasználó energia takarékos és hosszú élettartamú fényforrások is bekerüljenek. Hiszünk abban, hogy a hazai köz és ipari világításra fordított költségeket nagymértékben, akár 30-50%-al is csökkenthetők a DML (indukciós fényforrás) alkalmazásával. Napjainkban a világításra közel 20%-át fordítjuk az energiának, az indukciós fényforrások alkalmazása garantálja, ezen mennyiség jelentős csökkentését melyet az EU különböző pályázatok keretében támogat.

A DML indukciós fényforrások alkalmazása Európában is mindinkább elterjed. Széles körűen elismert és alkalmazott technológiává válik. Már ma is utcák, hidak, alagutak, sportpályák, iskolák, közintézmények, üzletek, gyárak, kikötők, repülőterek sorában kezdik alkalmazni a 21. századforradalmian új fényforrását.

2017-ben cégünk elkezdte az INESA LED termékek forgalmazását, amelyek jelenleg a piacon elérhető egyik legkorszerűbb fényforrásokkal, és a legjobb fényhasznosítási tulajdonsággal rendelkeznek. A kiemelkedő technológiai előnyök mellett fontos megemlíteni a 15.000 m2-es raktárat és a több, mint 4 milliárd forint értékű készletet, ami hozzájárul a vevők azonnali, akár nagy volumenű kiszolgálásához is.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3